Iedereen met smartphone that was een deze gebruiken voor het ervaren van virtual reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen virtual reality-headset in elkaar knutselen. Via iTunes kun je movies naar de app kopiëren en bekijken op het virtuele witte doek. In tegenstelling tot andere besproken headsets, is p HOMiDO compatibel met IPhone-6 Plus. Augmented the truth is techniek die elementen aan de werkelijke wereld. Deze techniek met online reality en hebt weer een nieuwe ervaring.

Ondanks de app heel waar de dinosauriërs neergezet moeten worden, geeft wel een beeld van de mogelijkheden. Op het moment met zogenoemde Google Cardboard- apps -apps is ruim. P ONE-headset is niet nodig om p app gebruiken, dit kan met with elke headset. Naast het concert Paul McCartney kun je in delaware Appstore meer cinematic VR- movie's downloaden van het bedrijf Jaunt Inc.

Ook de iPhone beschikt natuurlijk over voldoende meetapparatuur om als digital reality- te gebruiken that is headset. Biedt HOMiDO ook een apps, waaronder een application om 3D- video 360graden- video's te bekijken. Delaware Durovis Leap 5 is een headset voor zowel Android- Apple -smartphones. Google Cardboard is als je voor eerste keer virtual reality nieuws that is de kennis wilt maken and virtual reality met with. Je hebt een stuk karton, lenzen, magneten that was twee that was twee met een length van een stukje klittenband en elastiekje nodig om de te maken, 19 mm.

Post Navigation